Facademaling

Facademaling

Hos Malermester Klinkert udfører vi mange forskellige typer opgaver. En af de opgaver, vi har stor erfaring med er facademaling. Vi har igennem de seneste år, ofte udført facademaling i Ribe og Esbjerg. Vi har erfaring med både private- og erhvervsbygninger.

Der er mange fordele ved at male facaden på en bygning. Først og fremmest, så sikrer det at facaden holder længere. Derudover giver en facademaling også mulighed for, at give huset et særligt præg.
Vi ved af erfaring, at det kan være en stor opgave at skulle male hele facaden på sit hus eller bygning. Derfor vil det for mange, være en fordel at benytte en professionel malermester til facademaling. Vi har erfaring med facader, det rigtige udstyr og bruger de bedste teknikker. På den måde, kan du forvente et både effektivt og flot resultat.

Der findes i dag mange forskellige typer af facademaling. Vi rådgiver dig naturligvis igennem hele projektet, således at vi altid ender med et resultat som lever op til dine forventninger.

 

Kontakt os for en rådgivende samtale.

Tænk ikke på, hvorfor det er godt at blande nyt og gammelt.

Men ok, hvis du er nysgerrig... Læs mere
Referencer - Privat
  • "Rigtig sød maler, god service!" Thomas Bek, Istandsættelse af 1. sal på Stormgade
  • "Har igen haft besøg af Ulla og har fået nogle rigtig flotte vægge. God kvalitet, høj service og høj effektivitet er noget af det, der" Susanne (ribe)
  • "Grundig og kompetent rådgivning inden I gik i gang, og dejligt samarbejde undervejs. I var meget omhyggelige med arbejdet, fleksible, og kom præcis til de tider vi aftalte. Vores bedste anbefalinger. Tak til Mathias, Hanne og Ulla" sven klinkert