Om Malermester Klinkert

Om Malermester Klinkert

Malermester Klinkert blev stiftet i oktober 2009, under en af de værste kriser Danmark har oplevet de seneste år, med Sven Klinkert som eneste ansat (som ApS siden 2011). Et halvt år senere blev de første medarbejdere ansat.

Idag beskæftiger vi ca. 10 medarbejder i Ribe samt 30 malersvende, lærlinge, kontorpersonale og malermestre i Esbjerg 
Vores primære arbejdsopgaver i dag er, mindre serviceopgaver, dekorative effekter, istandsættelse af flyttelejligheder, malerarbejde ifbm. nybygning indenfor den industrielle sektor, samt opførelse af enfamiliehuse, og betjening af vores lokale kunder. Vi udfører endvidere gerne epoxy gulvbelægninger og design løsninger til netop din opgave. Vi har i dag en fast kundekreds, med lokale tømrer og stor entreprenør, typehusfirmaer samt boligforeninger.

Med andre ord, er vi det oplagte valg hvis du har brug for en maler I ribe eller Esbjerg omegn. Vores alsidige profil gør, at vi kan løse stor set alle maleropgaver. Hvad enten det skal være med de mest moderne og nye teknikker, eller om der skal udføres malerarbejde på mere traditionel vis.

Firmaet bestræber sig på at være med i front på markedet. Vi bruger de nyeste maskiner, men kan på samme tid udføre gamle malerteknikker. Vores stærke medarbejderstab er meget stabil og gennem videreuddannelse sørger vi for, at vi kan de nyeste teknikker inden for vores område.

Hvis du har brug for en maler, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid villige til at give et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Malermester Klinkert ApS, en seriøs samarbejdspartner!

Privat

Referencer

Kunne stole på dem således de fik udleveret en nøgle. Rart at mesteren selv kom ved afslutning for at tjekke kvaliteten!

Anna Ravn, nybygning af 1. sal
Kontakt

Ulla Runner

Malermester Ribe, Ulla vil give dig service af aller øverste hylde. Hendes speciale er privatkunder

+45 27 62 75 97
Kontakt

Sven Klinkert

Malermester Esbjerg. Ordnung muss sein. Sven's "speciale" er de mere specielle opgaver

+45 26 28 75 97

Tænk ikke på, hvorfor det er godt at blande nyt og gammelt.

Men ok, hvis du er nysgerrig... Læs mere
Referencer - Privat
  • "Virkelig flot arbejde leveret. Spartlet og malet bad samt værelse alt incl. Der er lagt vægt på ordentlig finish og oprydning. Bedste malerfirma ud af 3 vi tidl har haft kontakt med." Heidi
  • "har lige fået loft og dørkarme malet, og vi er rigtig glade ved resultatet og de meget professionelle maler pigers arbejde og humør." Gert
  • "De har virkelig lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med...og de har samtidig været nemme at samarbejde med i processen. Ring trygt til Ulla med dit malerjob. Vi anbefaler hende i hvert fald og ringer selv igen næste gang" Palle