Privatkunder

Privatkunder

Malermester Klinkert ApS

Vi har medarbejder som er specialiseret i at servicere dig som privatkunde. Medarbejderen forstår at det er vigtigt at arbejde rent, ordentligt og rydde op, således at kunderne kan have en alm. hverdag på trods af håndværker i huset.
Vores mål er, at være din foretrukne maler i Ribe og Esbjerg. Det mener vi, man kun kan opnå hvis vi udfører vores arbejde så effektivt, men grundigt som muligt.

Vi udfører vi alle former for malerarbejde i Esbjerg, Ribe, Varde og omegn. Vi udfører endvidere malerarbejde i resten af landet for nogen af vores faste kunder.

Vores team bestræber sig på at give dig en højt service fra den første telefoniske kontakt, igennem rådgivning og frem til et færdig resultat.

Som eksempler på vores arbejde kan du se et udvalg af mindre opgaver på billederne i siden. Vi kan udføre spartelarbejde, opsætning af gl. dags mønstertapet, lakeringsarbejde, facademaling, farverådgivning m.m.

Så har du brug for en maler i Ribe, Esbjerg eller omegn, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne give et uforpligtende tilbud på jeres maleropgave.

Privat

Referencer

Kunne stole på dem således de fik udleveret en nøgle. Rart at mesteren selv kom ved afslutning for at tjekke kvaliteten!

Anna Ravn, nybygning af 1. sal
Kontakt

Ulla Runner

Malermester Ribe, Ulla vil give dig service af aller øverste hylde. Hendes speciale er privatkunder

+45 27 62 75 97
Kontakt

Sven Klinkert

Malermester Esbjerg. Ordnung muss sein. Sven's "speciale" er de mere specielle opgaver

+45 26 28 75 97

Tænk ikke på, hvorfor det er godt at blande nyt og gammelt.

Men ok, hvis du er nysgerrig... Læs mere
Referencer - Privat
  • "Virkelig flot arbejde leveret. Spartlet og malet bad samt værelse alt incl. Der er lagt vægt på ordentlig finish og oprydning. Bedste malerfirma ud af 3 vi tidl har haft kontakt med." Heidi
  • "Har igen haft besøg af Ulla og har fået nogle rigtig flotte vægge. God kvalitet, høj service og høj effektivitet er noget af det, der" Susanne (ribe)
  • "Grundig og kompetent rådgivning inden I gik i gang, og dejligt samarbejde undervejs. I var meget omhyggelige med arbejdet, fleksible, og kom præcis til de tider vi aftalte. Vores bedste anbefalinger. Tak til Mathias, Hanne og Ulla" sven klinkert