Privatkunder

Privatkunder

Malermester Klinkert ApS

Vi har medarbejder som er specialiseret i at servicere dig som privatkunde. Medarbejderen forstår at det er vigtigt at arbejde rent, ordentligt og rydde op, således at kunderne kan have en alm. hverdag på trods af håndværker i huset.
Vores mål er, at være din foretrukne maler i Ribe og Esbjerg. Det mener vi, man kun kan opnå hvis vi udfører vores arbejde så effektivt, men grundigt som muligt.

Vi udfører vi alle former for malerarbejde i Esbjerg, Ribe, Varde og omegn. Vi udfører endvidere malerarbejde i resten af landet for nogen af vores faste kunder.

Vores team bestræber sig på at give dig en højt service fra den første telefoniske kontakt, igennem rådgivning og frem til et færdig resultat.

Som eksempler på vores arbejde kan du se et udvalg af mindre opgaver på billederne i siden. Vi kan udføre spartelarbejde, opsætning af gl. dags mønstertapet, lakeringsarbejde, facademaling, farverådgivning m.m.

Så har du brug for en maler i Ribe, Esbjerg eller omegn, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne give et uforpligtende tilbud på jeres maleropgave.

Privat

Referencer

Kunne stole på dem således de fik udleveret en nøgle. Rart at mesteren selv kom ved afslutning for at tjekke kvaliteten!

Anna Ravn, nybygning af 1. sal
Kontakt

Ulla Runner

Malermester Ribe, Ulla vil give dig service af aller øverste hylde. Hendes speciale er privatkunder

+45 27 62 75 97
Kontakt

Sven Klinkert

Malermester Esbjerg. Ordnung muss sein. Sven's "speciale" er de mere specielle opgaver

+45 26 28 75 97

Tænk ikke på, hvorfor det er godt at blande nyt og gammelt.

Men ok, hvis du er nysgerrig... Læs mere
Referencer - Privat
  • "De har virkelig lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med...og de har samtidig været nemme at samarbejde med i processen. Ring trygt til Ulla med dit malerjob. Vi anbefaler hende i hvert fald og ringer selv igen næste gang" Palle
  • "Tusind tak til Ulla og Marianne for særdeles veludført arbejde. Der har fra start til slut være en rigtig god dialog omkring opgaven og alt er udført til fuld tilfredshed og til den aftalte tid. Vi kan absolut anbefale firmaet" Birgitte
  • "Super flot arbejde, hurtig og effektiv, stort tak til Ulla og Hanne for et smidig forløb, der skulle passes ind med andre håndværker" Jette