Facaderenovering

Facaderenovering ved din lokale bygningsmaler

Med vores 100 års erfaring har vi erhvervet gode kompetencer inden for facaderenovering, og som din lokale bygningsmaler hjælper vi også gerne med veludførte facaderenoveringer.

Skulle det være nødvendigt med ekstern hjælp til større projekter, har vi også opbygget stærke relationer til forskellige leverandører, hvor vores samarbejde går tilbage igennem flere generationer.

Så hvis du skal have foretaget en facaderenovering eller andet vedligeholdelse af din facade, kan vi som din bygningsmaler altså også hjælpe dig.

Giv nyt liv til din bolig med en facaderenovering

En facaderenovering fra Gesten Malerforretning er en god investering, der både gør udseendet af din bolig bedre, og det tillægger desuden stor ekstra værdi til boligen.

Vi foretager alle former for bygningsmaleri og kan hjælpe dig både med malerarbejde til renovering, vedligeholdelse og nybyggeri.

Facaderenovering efter dine ønsker

Vi har vores eget toneanlæg og kan derfor blande til en helt specifik farve efter dit ønske. Desuden kan vi i forbindelse med en facaderenovering også male vinduer og døre, så hele din facade bliver forvandlet og kommer til at se ny og smuk ud.

Gør derfor dig selv og din bolig en god tjeneste og kontakt os, næste gang du har brug for en bygningsmaler til facaderenovering eller andet malerarbejde af høj kvalitet. Vi kører ud til opgaver i hele det sydlige Jylland, og vi har mange faste kunder både i Gesten, Vejen, rødding, Jels og Kolding mm.

Kontakt

Sven Klinkert

Malermester Esbjerg. Ordnung muss sein. Sven's "speciale" er de mere specielle opgaver

+45 26 28 75 97

Tænk ikke på, hvordan en smart tanke i opgangen, kan give bedre løsning i lejligheden.

Men ok, hvis du er nysgerrig... Læs mere
Referencer - Erhverv
  • "Tysk grundighed, meget tilfreds!" Knud Erik, Istandsættelse af kontorer på ST Plast
  • "Kørt perfekt! God kvalitet og tidfristen overholdes!" Jørn Koldig, Ombygning af tre lejligheder, AB Boligforening
  • "God rådgivning" Jens-Peter Broberg, Tilbygning af kontorer på havnen, IAT Esbjerg