Whistleblower ordning

Whistleblower ordning

Som virksomhed har vi implementeret en whistleblowerordning, via SMW Danmark, med det formål at fremme et etisk og ansvarligt arbejdsmiljø. Aftalen styres gennem advokatfirmaet LOU.

Vores whistleblower-ordning er etableret for at skabe et sikkert rum, hvor medarbejdere kan rapportere uregelmæssigheder fortroligt.

Dette styrker vores evne til at identificere og adressere potentielle risici, fremmer gennemsigtighed og understreger vores forpligtelse til etisk forretningsadfærd.

Vi værdsætter medarbejdernes input og sikrer fortrolig behandling af alle rapporter for at opretholde integritet og ansvarlighed i vores virksomhed.

Link til anmeldelse

Generelle politikker om whistleblowerordningen kan læses her.

Tænk ikke på, hvorfor det er godt at blande nyt og gammelt.

Men ok, hvis du er nysgerrig... Læs mere
Referencer - Privat
  • "Kunne stole på dem således de fik udleveret en nøgle. Rart at mesteren selv kom ved afslutning for at tjekke kvaliteten!" Anna Ravn, nybygning af 1. sal
  • "Har igen haft besøg af Ulla og har fået nogle rigtig flotte vægge. God kvalitet, høj service og høj effektivitet er noget af det, der" Susanne (ribe)
  • "Super flot arbejde, hurtig og effektiv, stort tak til Ulla og Hanne for et smidig forløb, der skulle passes ind med andre håndværker" Jette