Whistleblower ordning

Whistleblower ordning

Som virksomhed har vi implementeret en whistleblowerordning, via SMW Danmark, med det formål at fremme et etisk og ansvarligt arbejdsmiljø. Aftalen styres gennem advokatfirmaet LOU.

Vores whistleblower-ordning er etableret for at skabe et sikkert rum, hvor medarbejdere kan rapportere uregelmæssigheder fortroligt.

Dette styrker vores evne til at identificere og adressere potentielle risici, fremmer gennemsigtighed og understreger vores forpligtelse til etisk forretningsadfærd.

Vi værdsætter medarbejdernes input og sikrer fortrolig behandling af alle rapporter for at opretholde integritet og ansvarlighed i vores virksomhed.

Link til anmeldelse

Generelle politikker om whistleblowerordningen kan læses her.

Tænk ikke på, hvorfor det er godt at blande nyt og gammelt.

Men ok, hvis du er nysgerrig... Læs mere
Referencer - Privat
  • "Virkelig flot arbejde leveret. Spartlet og malet bad samt værelse alt incl. Der er lagt vægt på ordentlig finish og oprydning. Bedste malerfirma ud af 3 vi tidl har haft kontakt med." Heidi
  • "De har virkelig lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med...og de har samtidig været nemme at samarbejde med i processen. Ring trygt til Ulla med dit malerjob. Vi anbefaler hende i hvert fald og ringer selv igen næste gang" Palle
  • "Har igen haft besøg af Ulla og har fået nogle rigtig flotte vægge. God kvalitet, høj service og høj effektivitet er noget af det, der" Susanne (ribe)