"Kunne stole på dem således de fik udleveret en nøgle. Rart at mesteren selv kom ved afslutning for at tjekke kvaliteten!"
- Anna Ravn, nybygning af 1. sal

Malermester Klinkert ApS har medarbejder som er specialiseret i at servicere dig som privatkunde. Medarbejderen forstår at det er vigtigt at arbejde rent, ordentligt og rydde op, således at kunderne kan have en alm. hverdag på trods af håndværker i huset.
Vores mål er, at være din foretrukne maler i Esbjerg. Det mener vi kun, at man kan opnå hvis vi udfører vores arbejde så effektivt, men grundigt som muligt.

Med vores base, som maler i Esbjerg, udfører vi alle former for malerarbejde i Esbjerg, Ribe, Varde og omegn. Vi udfører endvidere malerarbejde i resten af landet for nogen af vores faste kunder.

Vores team bestræber sig på at give dig en højt service fra den første telefoniske kontakt, igennem rådgivning og frem til et færdig resultat.

Som eksempler på vores arbejde kan du se et udvalg af mindre opgaver på billederne nedenunder. Vi kan udføre spartelarbejde, opsætning af gl. dags mønstertapet, lakeringsarbejde, facademaling, farverådgivning m.m.

Så har du brug for en maler i Esbjerg eller omegn, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne give et uforpligtende tilbud på jeres maleropgave.

 

Klik på billedet for at lægge farver på dine projekter/billeder