Malermester Klinkert blev stiftet i oktober 2009, under en af de værste kriser Danmark har oplevet de seneste år, med Sven Klinkert som eneste ansat (som ApS siden 2011). Et halvt år senere blev de første medarbejdere ansat.

Idag beskæftiger vi ca. 25 malersvende, lærlinge, kontorpersonale og projektleder.
Vores primære arbejdsopgaver i dag, er malerarbejde ifbm. nybygning indenfor den industrielle sektor, samt opførelse af enfamiliehuse, og betjening af vores lokale kunder. Vi udfører endvidere gerne epoxy gulvbelægninger og design løsninger til netop din opgave. Vi har i dag en fast kundekreds, med lokale tømrer og stor entreprenør, typehusfirmaer samt boligforeninger.

Med andre ord, er vi det oplagte valg hvis du har brug for en maler i Esbjerg. Vores alsidige profil gør, at vi kan løse alle maleropgaver. Hvad enten det skal være med de mest moderne og nye teknikker, eller om der skal udføres malerarbejde på mere traditionel vis.

Vi ser os som en del af den “moderne” Esbjerg industri, efter fiskeriet. Firmaet bestræber sig på at være med i front på markedet. Vi bruger de nyeste maskiner, men kan på samme tid udføre gamle malerteknikker. Vores stærke medarbejderstab er meget stabil og gennem videreuddannelse sørger vi for, at vi kan de nyeste teknikker inden for vores område.

Hvis du har brug for en maler i Esbjerg, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid villige til at give et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Malermester Klinkert ApS, en seriøs samarbejdspartner!